19 квітня 2020 р.

Завдання для дистанційного навчання з 20 по 24 квітня 2020 р.

Українська література

10-А
Опрацювати сторінки підручника 229-239 ( прочитати, створити в робочому зошиті стислий конспект, обов'язково включити в конспект значення понять символізм, звукосимволізм ). Вивчити напам'ять поезію М.Вороного "Блакитна Панна", надіслати відео з розповіді вірша мені у вайбер особисто або на пошту. Виконати ТЕСТ М.Вороний "Блакитна Панна", "Інфанта", "Іванові Франкові".

8-А
Виконати ТЕСТ за твором "Місце для дракона"

7-А
Виконайте ТЕСТ за твором О.Гавроша "Неймовірні пригоди Івана Сили".

6-А
Написати контрольний твір "Мій улюблений герой" (за прочитаними творами "Тореадори з Васюківки", "Митькозавр із Юрківки", "Таємне Товариство Боягузів"). Фото написаного твору надсилайте на вайбер чи пошту. Якщо на пошту, можна не писати, а надрукувати і надіслати файл.

5-А
Виконайте ТЕСТ "Г.Тютюнник "Дивак". Якщо є вільний час, можна починати читати М.Вінграновського "Сіроманець". Цей твір читайте й  наступного тижня.

Українська мова
10-А
Прочитати інформацію 42 параграфа, в робочому зошиті письмово виконати вправи 393, 397, 398 (виконуйте всі завдання у вправах - І, ІІ). Надсилайте фото виконаних вправ на пошту.

8-А
Вивчити матеріал параграфа 36 "Уточнювальні члени речення", письмово виконати вправу 379, фото виконаної вправи надіслати на пошту або вайбер.

7-А
Вивчити матеріал параграфа 36 (Сполучник як частина мови). В довідник записати інформацію про сполучник в такому порядку: визначення, розряди за значення, за вживанням, за будовою (інформація для довідника в параграфі 36). Усно проробіть всі вправи цього параграфа. Виконайте ТЕСТ "Сполучник"

6-А
Вивчити матеріал параграфів 59, 60. Виконайте письмово вправи 504, 508, 509. Фото виконаних робіт надсилайте на вайбер чи мою пошту. Інші вправи цих параграфів проробіть усно.

5-А
Вивчити теорію параграфа 42, поясніть батькам, як зрозуміти, що речення складне, усно проробіть всі вправи цього параграфа. В робочому зошиті письмово виконайте вправи 499,500. Фото виконаних робіт надсилайте на пошту чи вайбер.

Немає коментарів:

Дописати коментар