23 березня 2020 р.

Завдання для дистанційного навчання на період з 23.03.2020 по 27.03.2020

Завдання для 5-А класу з української мови: опрацювати матеріали підручника параграф 39, усно виконати вправи цього параграфа, в зошиті письмово виконати вправи 465, 468. (Якщо зошита робочого немає, заведіть, будь ласка, новий).
Завдання для 5-А класу з української літератури: продовжуємо вчити вірші напам'ять ("За сонцем хмаронька пливе", "Садок вишневий коло хати" Шевченка; одну поезію за вибором Тичини (сторінка 199-201). І не забуваємо до закінчення карантину! Перевірка виразного читання напам'ять буде після закінчення карантину. Хто вже вивчив, читайте оповідання "Лось"Євгена Гуцала(сторінка 203-210).

Завдання для 6-А класу з української мови: на окремих листочках в лінію виконати завдання контрольної роботи з теми "Прикметник". Частина 1, частина 2. Роботи здати після закінчення карантину.
Завдання для 6-А класу з української літератури: підготувати усний переказ епізодів повісті "Тореадори з Васюківки" з докладним цитуванням авторського тексту.

Завдання для 7-А класу з української літератури: опрацювати матеріали щодо змісту та родинних зв'язків героїв повісті М.Павленко "Русалонька із 7-В". Цікаву для вас інформацію записати в зошит.
Завдання для 7-А класу з української мови: опрацювати в довідник теоретичні матеріали з теми "Прийменник", параграф підручника 35 (сторінка 208-217), виконати вправи 472, 478, 480. Переглянути матеріали мого уроку з теми "Прийменник"за посиланням (зверніть увагу, номери вправ не відповідають вашому підручнику).

Завдання для 8-А класу з української мови: опрацювати матеріали мого уроку з теми "Відокремлені члени речення", розміщені на сайті "На Урок", та презентацію з цієї теми або за посиланням.
Завдання для 8-А класу з української літератури: прочитати в Інтернеті зразки фанфіків до повісті "Шпага Славка Беркути" і спробувати написати власний твір.

Завдання для 10-А класу з української мови: опрацювати теоретичний та практичний матеріал підручника параграфи 33, 34, 36, 37. письмово виконати по одній вправі з кожного параграфа. Вправи вибираєте самі.
Завдання для 10-А класу з української літератури: опрацювати конспект "Мотиви лірики Лесі Українки", прочитати цікаву інформацію про особисте життя Лесі Українки

Немає коментарів:

Дописати коментар